Luomukokki-kilpailu Fastfood&Cafe&ravintola -messuilla!

Suomen toisen Luomukokki-kilpailun finaalit järjestetään 6.-7.3.2019 Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla Helsingissä. Kilpailun ytimessä on kestävä gastronomia, joka yhdistää gastronomisen ammattitaidon kestävän kehityksen periaatteisiin.

Kilpailun järjestävät EkoCentria, Liiketalousopisto Perho ja Pro Luomu ry.

Lisätietoja kilpailusta täältä.

   

Liity kovien nimien joukkoon! Saat

  1. NÄKYVYYTTÄ
  2. LUOTETTAVUUTTA LUOMUVIESTINTÄÄN
  3. TIETOA
  4. TUNNUSTUSTA OSAAMISELLE
  5. KILPAILUVALTIN


 

Kysyntä kasvaa!

Kuluttajat, eli teidän asiakkaanne haluavat tietää, minkälaisista raaka-aineista ruoka on valmistettu. Ruokailupaikan valinnalle on suuri positiivinen merkitys sillä, jos ravintolassa tarjotaan luomusta valmistettua ruokaa. Luomun käytöstä kannattaa siis kertoa ja viestiä eteenpäin. (Lähde Kysely kuluttajille 04/2016 vastuullisista hankkinnoista, Sales Questor)

Portaat luomuun
on vapaaehtoinen ohjelma kaikenkokoisille yksityisille ja julkisille ruokapalveluille, jotka haluavat lisätä luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaansa. Lue lisää ohjelman toiminnasta.