UUSI! Seinäjoen amk: Luomu tutuksi tulevaisuuden ammattilaisille

UUSi! ISS Ruokailupalvelut: Luomuosaaminen näkyväksi

Härmän Rati: Tätä ei kukaan pysty matkimaan

Ravintola Kummisetä: Luomutuotteiden jatkuva saatavuus ehdottoman tärkeää

Marjatta-koulu: Luomu tukee lasten kasvua parhaiten

Lappeenrannan steinerkoulu: Luomun käytön ammattilaisia

Salon ravitsemis- ja puhtaanapitopalvelut: Salossa tarjotaan lähiluomua

Lapin koulutuskeskus REDU: Luomua asiakkaiden toiveesta

Kylpylähotelli Sani: Luomussa parempi maku, laatu ja positiivinen imago  

Ahlman ammatti- ja aikuisopisto: Luomu lisää ammattiylpeyttä

#TasteLuomu -juttusarjassa tutustutaan tarkemmin Luomua ravintoloihin ja ruokapalveluihin. Kaikki Luomua ravintola -hakupalvelussa mukana olevat toimipaikat ovat erilaisia ja palvelevat asiakkaita omalla tyylillään. Luomun käyttömäärät vaihtelevat suuresti. On niin sanottuja luomun ”hevijuusereita”, joilla luomuosuus on jopa 96 % ja sitten on niitä, jotka ovat vasta löytäneet ensimmäiset luomutuotteet ruokalistoille. Yhteistä kaikille on halu ja intohimo lisätä luomutuotteiden käyttöä. Luomu valitaan asiakkaiden lautaselle paremman maun ja laadun, eettisyyden sekä ympäristön hyvinvoinnin edistämisen vuoksi. Luomun käyttö on myös tärkeä osa ammattikeittiöiden vastuullisia toimintoja.