UUSI! Zum Beispiel lumoaa luovuudella ja luomulla
TeaHouse of Wehmais kruunaa tee-elämyksen luomulla
Puukarin Pysäkillä nautitaan luonnonrauhaa ja karjalaista luomuruokaa
Tampere-talossa luomua vastuullisuuden vuoksi
Luomuporkkanaraaste kerää kehuja Helsingin Steinerkoulussa
Keittiömestarin kalareissu sai Ravintola C:n suosimaan luomua
Mikkelissä halutaan tarjota lähiluomua
Luomu on osa matkailuelämystä Majatalo Boxissa
Nuorisokeskus Marttinen: Keittiöfilosofiana luomu-, sesonki- ja lähituotteet
Oppilasravintola Timjami: Luomua, mitäpä muuta!
Ravintola LEO: Hyvää makua ja laatua ympäristön ehdoilla
Kallio-Kuninkala: Luomua helppo saada ja käyttää
Muuramen ruokapalvelut: Päättäjät! Laatikaa selkeät strategiat luomulle ja vaatikaa niiden toteuttamista
Eckerö Line: Luomusta positiivista palautetta
Savon Catering: Pieniä tekoja - isoja vaikutuksia
Vaasan steinerpäiväkoti Tiitiäinen: Luomua lapsille suurella sydämellä
Seinäjoen amk: Luomu tutuksi tulevaisuuden ammattilaisille
ISS Ruokailupalvelut: Luomuosaaminen näkyväksi
Härmän Rati: Tätä ei kukaan pysty matkimaan
Ravintola Kummisetä: Luomutuotteiden jatkuva saatavuus ehdottoman tärkeää
Marjatta-koulu: Luomu tukee lasten kasvua parhaiten
Lappeenrannan steinerkoulu: Luomun käytön ammattilaisia
Salon ravitsemis- ja puhtaanapitopalvelut: Salossa tarjotaan lähiluomua
Lapin koulutuskeskus REDU: Luomua asiakkaiden toiveesta
Kylpylähotelli Sani: Luomussa parempi maku, laatu ja positiivinen imago
Ahlman ammatti- ja aikuisopisto: Luomu lisää ammattiylpeyttä
#TasteLuomu -juttusarjassa tutustutaan tarkemmin Luomua ravintoloihin ja ruokapalveluihin. Kaikki Luomua ravintola -hakupalvelussa mukana olevat toimipaikat ovat erilaisia ja palvelevat asiakkaita omalla tyylillään. Luomun käyttömäärät vaihtelevat suuresti. On niin sanottuja luomun ”hevijuusereita”, joilla luomuosuus on jopa 99 % ja sitten on niitä, jotka ovat vasta löytäneet ensimmäiset luomutuotteet ruokalistoille. Yhteistä kaikille on halu ja intohimo lisätä luomutuotteiden käyttöä. Luomu valitaan asiakkaiden lautaselle paremman maun ja laadun, eettisyyden sekä ympäristön hyvinvoinnin edistämisen vuoksi. Luomun käyttö on myös tärkeä osa ammattikeittiöiden vastuullisia toimintoja.