Tuotekehityspäivässä keittiöt voivat esittää omia toiveitaan kehitettävistä resepteistä ja viljelijät sekä jatkojalostajat esittelevät reseptiin sopivia raaka-aineitaan.
Tuotekehityspäivän tavoite
- Tarjoa alan toimijoille mahdollisuus tuoda yhteen toimijat, jotka jakavat kiinnostuksen luomutuotteiden lisäämiseen ruokapalveluissa
- Tavoitteena on tutustua markkinoilla oleviin tuotteisiin, testata ja kehittää uusia reseptejä sekä kehittää innovatiivisia ratkaisuja ja vaihtaa näkemyksiä
- Verkostoitumisen tärkeys korostuu myös tuotekehityspäivissä
- Ruokapalveluhenkilökunta
- Luomutuotteita myyvät ja valmistavat yritykset
- Tukkutoimijat
- Jatkojalostajat
4-6 tuntia
- Tukkujen koekeittiöt
- Oppilaitosten keittiötilat
- Järjestöjen tilat