Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään
Katso julkaisutilaisuuden suoran lähetyksen tallenne:
Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentui juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11. klo 13-15. Tilaisuudessa kuultiin ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat kansallisen 25 % luomutavoitteen. Ääneen pääsivät myös luomutuottajat ja yritykset, joita ilman tavoitteen saavuttaminen ei olisi mahdollista.
Ohjelma
Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään
Seminaarin puheenjohtajana erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö
Avaussanat
maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin videotervehdys
Miten luomu auttaa ruokapalveluja saavuttamaan kestävyystavoitteita?
johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti
Kohti luomutavoitetta -aineiston julkaiseminen
hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä
Tavoitteena 25 % luomua - kyllä onnistuu! -paneelikeskustelu
-
myynnin päällikkö Taija Haiko, Valio Aimo
-
tuotantovastaava Terhi Marttinen, Mäntsälän kunta
-
toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Tamminen
-
tuotekehityspäällikkö Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut
-
luomutuottaja Antti Vauhkonen, Kalliolan luomu
-
keskustelua moderoi toiminnanjohtaja Aura Lamminparras, Pro Luomu ry
Menestyksen avaimet
Tervehdyksiä Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen piloteilta