Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään

Julkaisutilaisuus 14.11.2024

Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen.

Tutustu ohjelmaan, tule paikan päälle Lahteen tai seuraa tilaisuutta striimin välityksellä!

Aika: to 14.11.2024 klo 13-15.30

Paikka: Ravintola Werstas, Lahti / Teams-striimi

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan

Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään

Seminaarin puheenjohtajana erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö

Avaussanat

maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin videotervehdys

Tulevaisuuden joukkoruokailu Lahdessa

ympäristöneuvontapäällikkö Päivi Sieppi, Lahden kaupunki

Miten luomu auttaa ruokapalveluja saavuttamaan kestävyystavoitteita?

johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti

Kohti luomutavoitetta -aineiston julkaiseminen

hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä 

Tavoitteena 25 % luomua - kyllä onnistuu! -paneelikeskustelu

  • myynnin päällikkö Taija Haiko, Valio Aimo

  • tuotantovastaava Terhi Marttinen, Mäntsälän kunta

  • toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Tamminen

  • tuotekehityspäällikkö Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut

  • luomutuottaja Antti Vauhkonen, Kalliolan luomu

  • keskustelua moderoi toiminnanjohtaja Aura Lamminparras, Pro Luomu ry

Menestyksen avaimet

Tervehdyksiä Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen piloteilta

Ilmoittaudu julkaisutilaisuuteen: