Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään

Katso julkaisutilaisuuden suoran lähetyksen tallenne:

Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentui juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11. klo 13-15. Tilaisuudessa kuultiin ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat kansallisen 25 % luomutavoitteen. Ääneen pääsivät myös luomutuottajat ja yritykset, joita ilman tavoitteen saavuttaminen ei olisi mahdollista.


Ohjelma

Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään

Seminaarin puheenjohtajana erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö

Avaussanat

maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin videotervehdys

Miten luomu auttaa ruokapalveluja saavuttamaan kestävyystavoitteita?

johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti

Kohti luomutavoitetta -aineiston julkaiseminen

hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä 

Tavoitteena 25 % luomua - kyllä onnistuu! -paneelikeskustelu

  • myynnin päällikkö Taija Haiko, Valio Aimo

  • tuotantovastaava Terhi Marttinen, Mäntsälän kunta

  • toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Tamminen

  • tuotekehityspäällikkö Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut

  • luomutuottaja Antti Vauhkonen, Kalliolan luomu

  • keskustelua moderoi toiminnanjohtaja Aura Lamminparras, Pro Luomu ry

Menestyksen avaimet

Tervehdyksiä Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen piloteilta