20.11.2024
Kohti luomutavoitetta -malli auttaa ammattikeittiöitä luomun käytön lisäämisessä
15.11.2024
Ruokapalveluiden luomukysyntää ei ole varaa ohittaa
13.11.2024
Katso suora lähetys julkaisutilaisuudesta 14.11. klo 13-15
9.10.2024
Luomu SM -voitto kahdelle luomuttavalle ruokapalvelulle
16.9.2024
Löydä luomua keittiöön ja katso juhlavinkit EU:n luomupäivään
4.9.2024
Julkaisutilaisuus 14.11.2024 - Ilmoittaudu mukaan!
21.8.2024
Luomu mukana syksyn tapahtumissa
7.5.2024
Mäntsälässä luomu maistuu
9.4.2024
Miten ruokapalveluiden luomuttaminen etenee?
21.3.2024
Luomu kiinnosti ammattilaistapahtumassa
13.3.2024
Luomun käyttö kasvanut vauhdikkaasti julkisissa ruokapalveluissa
16.2.2024
Nähdään Gastrossa! Katso messuohjelma
13.2.2024
Luomuttamisen työkaluja ja terveiset Luomufoorumista
18.1.2024
Kevään tapahtumia ja luomuttavia ruokapalveluita
11.1.2024
Tuotekehityksen avulla ainutlaatuisia luomutuotteita
14.12.2023
Servica lisää luomun käyttöä tukeakseen asiakkaiden ilmastotyötä
11.12.2023
Hei luomuyritys, tule kanssamme Gastroon!
21.11.2023
Luomu on vaikuttava valinta ruokapalvelulle
15.11.2023
Ekologisuus ja luomu ruokakasvatuksessa
13.11.2023
Leijona Catering teki päätöksen lisätä luomun käyttöä
12.10.2023
Kokemäki haluaa paikallista luomua lautasille
Suosikkiruokia, lähialueen luomua ja tuotekehitystä
13.9.2023
Mäntsälässä hyvä fiilis näkyy luomuttamisessakin
11.8.2023
Keinot löytyvät: Muurame matkaa kohti 25 % luomutavoitetta
19.6.2023
Järvi-Saimaan ateriapalvelut haluavat luomua lähialueelta
7.6.2023
Ruokapalvelut haluavat vaihtaa luomuksi tuotteita yli puolella miljoonalla kilolla tai litralla
12.5.2023
ISS luo kestävää ruokakulttuuria
10.5.2023
Uutta yhteistyötä käyntiin Luomutreffeillä
20.4.2023
Samiedussa vastuulliset valinnat kantavat kauas
18.4.2023
Ruokapalveluiden luomuttaminen edistyy
23.3.2023
Lisää luomua systemaattisella työllä ja vinkkejä luomuviestintään
20.3.2023
Mausta ja maista luomua!
28.2.2023
Ruokaa rakkaudella ja yhteistyötä luomutreffeillä
16.2.2023
Luomua hernekeittoon - yhteistyö on rautaa tuotekehityksessä
2.2.2023
Maakunnan halutuin keittiö ja tuotetestauksen tuloksia
20.12.2022
Luomukahvi on osa julkisten ruokapalveluiden vastuullisuutta
Kiitos vuodesta 2022!
17.11.2022
Tuotekehitystä ja tulevia tapahtumia
24.10.2022
Ruokalistasuunnittelua ja luomutreffit
21.10.2022
Lähituottajan luomulihaa ja itse tehtyä luomuhilloa – näin ruokapalveluissa juhlittiin
3.10.2022
Luomuelintarvikepäivä 5.10.
Syyskuussa juhlitaan luomua
11.5.2022
Yli puolet ruokapalveluista käyttää luomua päivittäin
23.2.2022
Nyt luomutetaan ruokapalvelut Savon koulutuskuntayhtymässä
3.2.2022
Koulujakelutuki kannustaa luomun käyttöön – jo 28 % koulumaidosta luomua
15.12.2021
Nyt luomutetaan ruokapalvelut!