Ennakointi parantaa luomun saatavuutta 1.10.2024
Aika: ti 1.10.2024 klo 13-14
Paikka: Teams
Info on maksuton ja avoin kaikille.
Pääset osallistumaan alla olevasta Teams-linkistä:
Kokoustunnus: 317 225 213 729
Tunnuskoodi: hsnZiH
.Infon ohjelma:
Lokakuun infossa neljä luomuruokaketjun toimijaa kertoo, miten ja miksi ruokapalvelun kannattaa ennakoida luomun käyttömääriä.
Hankintojen ja ruokalistasuunnittelun lisäksi ennakoinnilla on suuri merkitys luomun käytön lisäämiseksi ja luomutuotteiden saatavuuden varmistamiseksi. Riittävän aikainen tieto luomutuotteiden käyttömääristä auttaa tukkuja ja tuottajia varautumaan menekkiin.
Puheenvuorot:
Ennakointi luomutuottajan näkökulmasta
- Kalliolan luomu / Elina Vauhkonen, tuottaja & yrittäjä
Ennakointitietoa tavarantoimittajalle
- Meira Nova / Sanna Kilpeläinen, valikoima-asiantuntija
Ennakointi ruokapalvelussa
- Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy / Jukka Turta, tuotekehityspäällikkö
Tuotannonohjausjärjestelmän hyödyntäminen ennakoinnissa
- Jamix Oy / Matleena Autio, sovellusasiantuntija
- 12.09.2024