Ennakointi parantaa luomun saatavuutta 1.10.2024

Aika: ti 1.10.2024 klo 13-14

Paikka: Teams

Info on maksuton ja avoin kaikille. 
Pääset osallistumaan alla olevasta Teams-linkistä:

Liity kokoukseen nyt

Kokoustunnus: 317 225 213 729
Tunnuskoodi: hsnZiH

.Infon ohjelma:

Lokakuun infossa neljä luomuruokaketjun toimijaa kertoo, miten ja miksi ruokapalvelun kannattaa ennakoida luomun käyttömääriä. 

Hankintojen ja ruokalistasuunnittelun lisäksi ennakoinnilla on suuri merkitys luomun käytön lisäämiseksi ja luomutuotteiden saatavuuden varmistamiseksi. Riittävän aikainen tieto luomutuotteiden käyttömääristä auttaa tukkuja ja tuottajia varautumaan menekkiin.

Puheenvuorot:

Ennakointi luomutuottajan näkökulmasta

  • Kalliolan luomu / Elina Vauhkonen, tuottaja & yrittäjä

Ennakointitietoa tavarantoimittajalle

  • Meira Nova / Sanna Kilpeläinen, valikoima-asiantuntija

Ennakointi ruokapalvelussa

  • Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy / Jukka Turta, tuotekehityspäällikkö

Tuotannonohjausjärjestelmän hyödyntäminen ennakoinnissa

  • Jamix Oy / Matleena Autio, sovellusasiantuntija
  • 12.09.2024