Ennakointi parantaa luomun saatavuutta -info 1.10.

Aika: ti 1.10.2024 klo 13-14

Paikka: Teams

.

Infon ohjelma:

Lokakuun infossa neljä luomuruokaketjun toimijaa kertoo, miten ja miksi ruokapalvelun kannattaa ennakoida luomun käyttömääriä. 

Hankintojen ja ruokalistasuunnittelun lisäksi ennakoinnilla on suuri merkitys luomun käytön lisäämiseksi ja luomutuotteiden saatavuuden varmistamiseksi. Riittävän aikainen tieto luomutuotteiden käyttömääristä auttaa tukkuja ja tuottajia varautumaan menekkiin.

Puheenvuorot:

Ennakointi luomutuottajan näkökulmasta

  • Kalliolan luomu / Elina Vauhkonen, tuottaja & yrittäjä

Ennakointitietoa tavarantoimittajalle

  • Meira Nova / Sanna Kilpeläinen, valikoima-asiantuntija

Ennakointi ruokapalvelussa

  • Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy / Jukka Turta, tuotekehityspäällikkö

Tuotannonohjausjärjestelmän hyödyntäminen ennakoinnissa

  • Jamix Oy / Matleena Autio, sovellusasiantuntija

.

.

Info on maksuton ja avoin kaikille, ja sen järjestää Luomutetaan ruokapalvelut -hanke. Ilmoittaudu mukaan ma 30.9. mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ti 1.10. aamulla.

Ilmoittautuminen: Ennakointi parantaa luomun saatavuutta 1.10.
  • 23.09.2024