Luomuwebinaarin ti 15.6. klo 13-16 osallistumislinkki

Tänään etsitään ratkaisua ammattikeittiöiden luomun käytön ja saatavuuden lisäämiseksi.

Kohti 25 % luomutavoitetta ruokapalveluissa -webinaari starttaa klo 13. Jos et ehtinyt ilmoittautua ja haluat tulla mukaan keskusteluun, niin voit osallistua tämän linkin kautta. Ohjeet Teams Live Event osallistumiseen tästä

TILAISUUDEN OHJELMA

klo 13 Tervetuloa, puheenjohtaja Jaana Elo

Tilaisuuden avaus, Jaana Husu-Kallio, kansliapäällikkö, maa- ja metsätalousministeriö

Tutkittua tietoa luomun hyödyistä, Sari Iivonen, johtaja, Luomuinstituutti

Strategisten päätösten merkitys luomun käytön lisäämisessä ruokapalveluissa, Pekka Timonen, kaupunginjohtaja, Lahti

Paneelikeskustelu: Miksi luomu ei näy julkisissa ruokapalveluissa? Mitä tulisi tehdä, että luomun saatavuus ja käyttö lisääntyvät?

Keskustelemassa

  • Jaana Husu-Kallio, maa- ja metsätalousministeriö
  • Sari Iivonen, Luomuinstituutti
  • Pekka Timonen, Lahden kaupunki
  • Tuulia Pelli, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut
  • Ulla Kojonkoski, Tuoreverkko
  • Mirva Tollet, Valio

Tauko

Luomu ei ole kallista! Luomun käyttöhintalaskelmien esimerkkejä, Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä

Luomua ruokalistalle ja reseptiikkaan, Päivi Kurkela, ruokalista- ja tuotesuunnittelija, Lööki - Oulun Tuotantokeittiö Oy

Kysymyksiä ja keskustelua

Tilaisuus päättyy klo 15.45

  • 15.06.2021