Luomuwebinaarin ti 15.6. klo 13-16 osallistumislinkki
Tänään etsitään ratkaisua ammattikeittiöiden luomun käytön ja saatavuuden lisäämiseksi.
Kohti 25 % luomutavoitetta ruokapalveluissa -webinaari starttaa klo 13. Jos et ehtinyt ilmoittautua ja haluat tulla mukaan keskusteluun, niin voit osallistua tämän linkin kautta. Ohjeet Teams Live Event osallistumiseen tästä.
TILAISUUDEN OHJELMA
klo 13 Tervetuloa, puheenjohtaja Jaana Elo
Tilaisuuden avaus, Jaana Husu-Kallio, kansliapäällikkö, maa- ja metsätalousministeriö
Tutkittua tietoa luomun hyödyistä, Sari Iivonen, johtaja, Luomuinstituutti
Strategisten päätösten merkitys luomun käytön lisäämisessä ruokapalveluissa, Pekka Timonen, kaupunginjohtaja, Lahti
Paneelikeskustelu: Miksi luomu ei näy julkisissa ruokapalveluissa? Mitä tulisi tehdä, että luomun saatavuus ja käyttö lisääntyvät?
Keskustelemassa
- Jaana Husu-Kallio, maa- ja metsätalousministeriö
- Sari Iivonen, Luomuinstituutti
- Pekka Timonen, Lahden kaupunki
- Tuulia Pelli, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut
- Ulla Kojonkoski, Tuoreverkko
- Mirva Tollet, Valio
Tauko
Luomu ei ole kallista! Luomun käyttöhintalaskelmien esimerkkejä, Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
Luomua ruokalistalle ja reseptiikkaan, Päivi Kurkela, ruokalista- ja tuotesuunnittelija, Lööki - Oulun Tuotantokeittiö Oy
Kysymyksiä ja keskustelua
Tilaisuus päättyy klo 15.45
- 15.06.2021