KUTSU Lisää luomua lautaselle -webinaariin to 13.3. klo 13.30-15

Tervetuloa kuulemaan ammattikeittiöiden luomuohjelman vaikuttavuudesta sekä kehittämisestä.
To 13.3. klo 13.30-15 järjestetään webinaari, jossa esitellään Portaat luomuun -ohjelman vaikuttavuusselvityksen tulokset.
Webinaarissa mukana myös Ruotsista vastaavan ohjelman edustaja.
Ohjelma:
- Tervetuloa ja kansalliset tavoitteet ammattikeittöiden luomun käytölle, erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö
- Portaat luomuun -ohjelman toiminta- ja vaikuttavuusselvityksen tuloksia, Tommi Ålander, TK-Eval
- Portaat luomuun -ohjelman asiakkaiden kommenttipuheenvuorot
- vastuullisuusjohtaja Marketta Viljasaari, Compass Group Suomi
- keittiötoimenjohtaja Mika Sirkiä, Tampere-Talo
- ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Jaana Kokki, Kauniaisten kaupunki
- Leading the Way in Organic Procurement - Insights from Sweden and Ekomatcentrum, Chief Operating Officer Ted Wendt, Ekomatcentrum
- Selvityksestä käytäntöön ja yhdessä eteenpäin, toiminnanjohtaja Aura Lamminparras, Pro Luomu
Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Osallistumislinkin saat ilmoittautumalla viimeistään 11.3.
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä maa- ja metsätalousministeriö, Pro Luomu ry, Portaat luomuun -ohjelma sekä Ruokasektorin koordinaatiohanke.
- 17.02.2025