Kohti luomutavoitetta -malli auttaa ammattikeittiöitä luomun käytön lisäämisessä

Marraskuun uutiskirjeessä:

Ruokapalveluiden opit ja parhaat vinkit on koottu juuri julkaistuun Kohti luomutavoitetta -malliin, joka auttaa kaiken kokoisia ammattikeittiöitä luomun käytön lisäämisessä.  

Katso julkaisutilaisuuden tallenne. Julkaisutilaisuudessa 14.11. tutustuttiin malliin ja kuultiin ruokapalveluiden, luomutuottajien ja yritysten ajatuksia siitä, miten luomun käyttöä voidaan edistää ammattikeittiöissä jatkossakin. Tallenne on katsottavissa 2.12. asti.

Joulukuun infoissa hankinta-asiantuntija vastaa kysymyksiin luomuhankinnoista ja tutustutaan tarkemmin Kohti luomutavoitetta -malliin.

Lue uutiskirje >

  • 20.11.2024