Hei luomuyritys, tule kanssamme Gastroon!
Yhä useampi ruokapalvelu haluaisi lisätä luomuraaka-aineiden käyttöä, mutta saatavuus koetaan yhdeksi isoimmaksi haasteeksi. Tule mukaan ruoka- ja ravintola-alan ammattilaistapahtumaan Gastroon esittelemään luomutuotteiden valikoimaa ammattikeittiöille!
Vuoden 2024 Gastrossa 13.-15.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa on mukana Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen iso luomun info-osasto. Osastoa vastapäätä sijaitsee ns. pientuottaja-alue.
Pientuottaja-alueelta
on mahdollista ostaa 5 m2 ständipaikka edulliseen hintaan 1250 € (alv 0%). Tyylikäs ständipaikka sisältää puurakenteisen seinän ja tiskin sekä maton, spottivalot, sähkön ja tiskin nimiteippauksen. Pientuottaja-alue sijaitsee hallissa 6, lähellä pohjoista sisäänkäyntiä sekä hallien välissä sijaitsevaa ns. Ala-Galleriaa, jonka varrella sijaitsevat Messukeskuksen ravintolat.
Havainnekuva pientuottaja-alueen ständien visuaalisesta ilmeestä:
Luomuosastolla
on ohjelmaa koko messujen ajan ja pientuottaja-alueelle tulevat luomuyritykset pääsevät halutessaan ääneen myös luomuosaston ohjelmassa. Toivottavasti nähdään messuilla!
.
Lue lisää Gastrosta: gastrohelsinki.fi | Osallistumisratkaisut 2024
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Messukeskuksen myyntipäällikköön:
Anna Jansson / p. 0405563399, anna.jansson(at)messukeskus.com
- 11.12.2023